Mobilier-Modern

mobila la comanda pentru casa ta

Living Bucatarii Camere Dormitoare Birouri Sifoniere Paturi Biblioteci Dressing Holuri Mobilier Mic Contact

Living la comandaLivingul constituie centrul oricarei locuinte. Un MOBILIER DE LIVING se caracterizeaza prin linii clare, concise si bine definite. Designul modern si tendinta spre orizontalitate au dus la inlocuirea clasicelor biblioteci cu polite sau rafturi alaturi de alte corpuri asimetrice. Impreuna vor rezulta un spatiu personalizat, modern si pe gustul dumneavoastra, care sa va ofere placerea de a petrece clipe frumoase alaturi de cei dragi.
        Livingurile facute de noi sunt modele 100% pe gustul si necesitatile clientului. Astfel, putem pune accent fie pe zonele de stocare, sertare, rafturi, fie pe designul si estetica mobilierului. Mobilierul de living este realizat la comanda din PAL melaminat cu diferite accesorii metalice.
        Mai jos va prezentam o galerie cu modele de sufragerii - livinguri moderne care le puteti folosi ca model de inspiratie pentru proiectarea mobilierului dorit. Livingurile se pot realiza fie dupa schita dumneavoastra, fie dupa propunerea noastra.

Living Olimpia


Living Olimpia
Pentru living / mobila la comanda, informatii suplimentare sau alte detalii, contactati-ne online sau telefonic la 0721 272 295 sau 0765 932 205.

2022 © Mobilier-Modern.ro
Fotografiile prezentate sunt cu titlu orientativ si nu reprezinta nicio obligatie.
mobila la comanda
- 0721 272 295 & 0765 932 205 -
comenzi@mobilier-modern.ro