Mobilier-Modern

mobila la comanda pentru casa ta

Living Bucatarii Camere Dormitoare Birouri Sifoniere Paturi Biblioteci Dressing Holuri Mobilier Mic Contact

Paturi la comandaPaturile pe care le comercializam respecta cele mai inalte standarde in calitate si confort. De la cele mai simple paturi - dorintele dumneavostra devin realitate atunci cand comandati de la Mobilier-Modern.ro. Paturile pe care le comercializam respecta cele mai inalte standarde de calitate si confort. De la paturi simple de o persoana, paturi duble (de doua persoane) ,pina la paturi pe colt, toate modelele sunt prevazute cu sau fara sertar/sertare pentru depozitare in functie de necesitatile dumneavoastra.
        La MOBILIER-MODERN.RO veti gasi patul care sa se potriveasca cel mai bine cerintelor si nevoilor dumneavoastra , un pat elegant si de bun gust pentru somnul linistitor si odihnitor dupa o zi obositoare. In functie de alegerea dumneavoastra va putem livra impreuna cu patul comandat si salteaua necesara (salteaua se realizeaza de asemenea la comanda pe dimensiunile patului).

Modele de paturi


Pat Atlantic (poza 0)
Pat Cracovia (poza 1)
Pat Split (poza 2)
Pat Zagreb (poza 3)
Pat Odesa (poza 4)

Pentru paturi / mobila la comanda, informatii suplimentare sau alte detalii, contactati-ne online sau telefonic la 0721 272 295 sau 0765 932 205.

2022 © Mobilier-Modern.ro
Fotografiile prezentate sunt cu titlu orientativ si nu reprezinta nicio obligatie.
mobila la comanda
- 0721 272 295 & 0765 932 205 -
comenzi@mobilier-modern.ro