Mobilier-Modern

mobila la comanda pentru casa ta

Living Bucatarii Camere Dormitoare Birouri Sifoniere Paturi Biblioteci Dressing Holuri Mobilier Mic Contact

Holuri la comandaCa in orice locuinta holurile mici si inguste sunt o mare problema, de aceea MOBILIER-MODERN.RO isi propune sa vina in ajutorul dumneavoastra cu o serie de modele sau gasind intotdeauna solutia optima la spatiul din casa sau apartamentul tau.

        Intrarea in casa dumneavoastra va fi mai primitoare si mai frumos organizata cu dulapuri in care sunt incorporate cuierul, pantofarul si spatiile pentru palarii si umbrele. Ca si modalitate de depozitare se pot adauga sertare in care se pot ascunde lucruri pe care le folositi rar sau diferite obiecte de relaxare si sport.

Hol Damasc

mobilier pentru hol in 2 culori cu usile si fetele de sertar din mdf, cuprinde dulap pe colt cu usa, placa cu agatatori si sertare jos(pe un perete), placa cu oglinda si sertare(pe celalalt perete); dimensiuni- inaltime 2.00m, latime(adincime)40cm, lungime 1.40m pe un perete si 1.40m pe celalalt perete.(dimensiunile se pot modifica).


Hol Damasc
Pentru holuri / mobila la comanda, informatii suplimentare sau alte detalii, contactati-ne online sau telefonic la 0721 272 295 sau 0765 932 205.

2020 © Mobilier-Modern.ro
Fotografiile prezentate sunt cu titlu orientativ si nu reprezinta nicio obligatie.
mobila la comanda
- 0721 272 295 & 0765 932 205 -
comenzi@mobilier-modern.ro