Mobilier-Modern

mobila la comanda pentru casa ta

Living Bucatarii Camere Dormitoare Birouri Sifoniere Paturi Biblioteci Dressing Holuri Mobilier Mic Contact

Dormitoare la comandaDormitorul este spatiul care trebuie sa va ofere odihna de care aveti nevoie pentru a va reincarca "bateriile". Mobila de dormitor produsa la Mobilier-Modern.ro se adreseaza celor care vor un dormitor personalizat. Mobila poate avea un aspect modern, clasic, sau de lux. Acum puteti avea patul dorit, noptiere si dulapuri ce corespund nevoilor si cerintelor dumneavoastra, spatii pentru depozitare, intr-un cuvant dormitorul de care aveti nevoie pentru a va relaxa dupa o zi obositoare de munca. Indiferent de modelul pentru care optati sau stilul pe care il adoptati, acesta trebuie sa fie cit mai confortabil dar in acelasi timp elegant si pe gustul dumneavoastra.
        Materialele care pot fi utilizate la mobila de dormitor pe care o producem sunt: pal melaminat, mdf infoliat sau vopsit, sticla, profile din aluminiu cu geam sablat, fumuriu, transparent si multe altele.

Dormitor Nicosia

dormitor cu pat dublu(2 persoane), 2 noptiere cu sertar, tablia este alcatuita din mai multe bucati de material ansamblate astfel incit sa cuprinda si noptierele, 2 dulapioare suspendate deasupra patului, o masa cu blat din sticla si picioruse, comoda cu 6 sertare si oglinda pe perete, sifonier cu 2 usi glisante si profile din aluminiu;fetele de sertar sunt la interior(intre peretii laterali ai mobilierului)


Dormitor Nicosia
Pentru dormitoare / mobila la comanda, informatii suplimentare sau alte detalii, contactati-ne online sau telefonic la 0721 272 295 sau 0765 932 205.

2020 © Mobilier-Modern.ro
Fotografiile prezentate sunt cu titlu orientativ si nu reprezinta nicio obligatie.
mobila la comanda
- 0721 272 295 & 0765 932 205 -
comenzi@mobilier-modern.ro