Mobilier-Modern

mobila la comanda pentru casa ta

Living Bucatarii Camere Dormitoare Birouri Sifoniere Paturi Biblioteci Dressing Holuri Mobilier Mic Contact

Bucatarii la comandaBucataria este un spatiu multifunctional al fiecarei locuinte, de aceea Mobilier-Modern.ro va propune transformarea traditionalelor bucatarii in spatii moderne si atragatoare adaptate nevoilor impuse de stilul actual de viata. Noi va putem oferi solutia mobilierului de bucatarie care sa fie in concordanta cu nevoile si gusturile tuturor membrilor familiei, totodata primitoare pentru prieteni si invitati.

        Site-ul Mobilier-Modern.ro va propune o serie de modele de bucatarii - fiecare avand personalitate diferita prin designul exclusiv, culori variate si calitatea materialelor si a accesoriilor.

Bucatarie

Mobilier pentru bucatarie cu un aspect modern alcatuit din 2 culori dispuse cu fibra orizontala; este o bucatarie dreapta(in linie)si cuprinde jos dulap masca chiuveta, dulap pentru cuptor, dulap cu polite(rafturi);sertarele dispuse deasupra fiecarei usi si sunt de culoare mai deschisa;in partea de sus-dulapuri cu polite pentru depozitare, dulap pentru hota, dulap pentru scurgator vase. Unele dintre usi contin sticla sablata(mata)si se ridica in sus(pe pistoane).


Bucatarie
Pentru bucatarii / mobila la comanda, informatii suplimentare sau alte detalii, contactati-ne online sau telefonic la 0721 272 295 sau 0765 932 205.

2020 © Mobilier-Modern.ro
Fotografiile prezentate sunt cu titlu orientativ si nu reprezinta nicio obligatie.
mobila la comanda
- 0721 272 295 & 0765 932 205 -
comenzi@mobilier-modern.ro